Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
∨ BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető


HÁZIREND


Adél

Tábit Adél vagyok, Gyógy- és sportmasszőr.

+36303884346

"A masszázs nem luxus, hanem egy út az egészségesebb és boldogabb élethez."

Folyamatosan bővülő masszázs szolgáltatásokkal, nyugtató zenével, minőségi olajokkal, masszázskrémekkel, igényes környezetben várom kedves Vendégeimet.
A masszázson kívül Kinesio Tape ragasztással is rendelkezésedre állok, amely segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. Erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatás érhető el.
 
 
Betti

Teréki Betti

Edző
+36309854060

Az életkorom nem sokkal haladja meg a sportolással eltelt éveim számát. Én a testmozgást választottam konstansnak. Hivatásom is ez: továbbadni azt a rendet, amire mindez megtanít. Fő tevékenységemként azt említeném, hogy egyesületet alapítottam Hatvanban (PULZUS SE) azzal a céllal, hogy a szívemhez leközelebb álló mozgásformát, az AEROBIKOT a lehető legszélesebb körben megkedveltessem.

A Pulzus vezetőedzőjeként a tanítványaim jóvoltából számos országos és nemzetközi sikert megéltem sportágunkban. A gyerekekkel való foglalkozás mellett a felnőtteket is kitartóan ápoltam mozgásügyileg az eltelt 2 évtized alatt, saját termet üzemeltetve (Pulzus Mozgásstúdió) hirdettem az igét csoportos és személyi edzéseket levezényelve. Az össztudásomat, a tapasztalataimat valamint a szakmát egységesítve hiszem, hogy ez a színvonalas terem lesz a B40, ahol Hatvan és környéke végre leteszi a voksot a rendszeres mozgás mellett.
ZENE + MOZGÁS = EUFÓRIA= Egészség= Élet :D
Sportirányú végzettségeim:
- matematika-testnevelés szakos tanár (Eszterházi Károly Tanárképző Főiskola, 1994)
- aerobik edző (Magyar Testnevelési Egyetem, 1995)
- aerobik szakedző (Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi kar, 2001)
- személyi edző (Fitness Company, folyamatban)


Alakformálás (kezdő)
Cross training (köredzés)
Dupla step
Stretching
Személyi edzés
 
 


3D - dinamikus jóga
Enikő

Várady Enikő
Hatha- és dinamikus jógaoktató

+36306392354

Tanulmányaimat tekintve, pénzügyi végzettséggel rendelkezem.
Két gyermekem születése után, éreztem, változásra van szükségem, elsősorban fizikailag.
Az első jógaórámon - amire ellátogattam -, rádöbbentem, a jógával kell foglalkoznom. "Szerelembe estem". Rövid időn belül jelentkeztem egy Oktató képzésre, az ország egyik legnevesebb jógaoktatójánál.
A legjobb döntés volt.

Vidámabbá, erősebbé, kitartóbbá tett a jóga, és persze a két ruhaméret sem elhanyagolható.

Ha szeretnéd megismerni a jógát, vagy gyakorlóként tovább erősíteni, képezni magad, gyere és próbáld ki. Ha szeretnél elcsendesedni, vagy épp a dinamikus mozgás hiányzik a mindennapjaidból, örömmel látlak. Az órát narancsos aroma relaxációval zárom.

Namaste.
 
 
Feri

Takács Ferenc
testépítő – erőemelő edző
+36204819115

Szakirányú végzettségemet a Testnevelési Egyetem középfokú Testépítő- és Erőemelő edző és sportmenedzser 2 éves képzésén szereztem 1994 évben.
28 éves szakmai tapasztalataimat budapesti neves edzőtermekben, élvonalbeli testépítő versenyzőkkel való közös edzések során sajátítottam el.
Sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a táplálkozás és a táplálék- kiegészítők használata terén. Tudnod kell, hogy sikeredet a táplálkozás 60% -ban befolyásolja, ezzel összhangban javasolok étrendet.

Mint edző jelentős sikereket értem el túlsúlyos és idősebb korosztályú embereknél is a közös edzésmunka alkalmával.
Személyi edzés vagy egyéni edzésprogram összeállításánál figyelembe veszem a problémás testrészeket ( pl.: derék, váll, térd ) és ezek erősítésére alternatív megoldásokat ajánlok.
Miben tudok neked segíteni:
- feszesebb, izmosabb test, fiatalosabb megjelenés
- formás idomok, nőknek-férfiaknak egyaránt
- magabiztosabb megjelenés, jobb közérzet
Örülök edzésed során sikereidnek melynek én is részese lehetek.
Szeretnél izmos lenni ? – Segítek ! +36204819115


Személyi edzés
 
 


Fruzsina

Sütő Fruzsina


Táplálkozási tanácsadó, fitness instruktor, gasztroblogger
+36303806354

A megfelelő táplálkozás megtervezése speciális ismereteket igényel és meglehetősen időigényes feladat. Mindez a hétköznapi ember számára nehezen kivitelezhető. A hozzám forduló vendégeknek az egyéni szükségletek figyelembevételével állítok össze rövidebb/hosszabb távra szóló, személyre szabott étrendeket a napi mozgási aktivitás és egészségi állapot figyelembevételével.

Dietetikai tervezés elemei:

Állapotfelmérés
Étkezési napló kiértékelés
Makrotápanyag számítás
Étrendtervezés (egésznapos)
Táplálékkiegészítő ajánlások
Nyomonkövetés
Edzéstervezés a fitness terem személyi edzőinek bevonásával

A B40 team célja, hogy a testedzéssel, az egészséges táplálkozással és a lelki béke hármasságával megteremtse azt az egyensúlyt, amit ezidáig kerestél!


„Mert testünk a kert, akaratunk a kertész.”

William Shakespeare 
 
Gyuri

Több mint 25 éve rendszeresen sportolok, kezdetben Atlétika később a Triatlon és a Kerékpár lett a fontos számomra. Mostanáig tíz alkalommal teljesítettem Maratoni távot, valamint öt alkalommal a Triatlon hosszú, IronMan távját.
Országúti kerékpárral teljesített, sok ezer edzés kilométer tapasztalatával és a Spinning© program lehetőségeinek maximális kihasználásával a teremben igyekszek megvalósítani olyan edzésmunkát, mely a vendégeknek fejlődést, kihívást, és szórakozást is nyújt. A Spinning© óráimon a kerékpározási technikák megtanítása mellett, a hangsúly a kontrollált és hatékony edzésen van, maximális odafigyeléssel az egyének felkészültségére. A kerékpár sport az egyén szempontjából különleges, mert ez egy olyan csapat sport, ahol egyéni eredmények születnek.


Spinning
 
 


Személyi edzés
Heni

Pásztor Heni

Edző
+36206617371

A mozgás és a sport iránti szeretetem már gyermekkoromban megmutatkozott. Több területen is kipróbáltam magam, mint például úszás, tenisz, akrobatikus lovaglás, aerobik, taekwondo, míg végül a versenytánc mellett tettem le a voksomat. 16 évig voltam aktív versenyző, mialatt többször országos bajnoki címig jutottunk akkori táncpartneremmel.
A BGE-n töltött főiskolai éveim alatt végeztem el a Fitness Company sportoktatói képzést 2007-ben. Azóta tartok folyamatosan csoportos edzéseket Budapesten több helyen és Hatvan környékén.
A folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően rendszeresen tovább képzem magam.
Azért választottam az edzői hivatást, hogy segítsek Neked a céljaid elérésében, legyen az fittebbé válás, alakformálás, izomépítés, zsírégetés vagy életmódváltás. A mozgás segítségével biztosítom számodra a teljes kikapcsolódást a hétköznapokból. Személyre szabott és egyben változatos edzésekben lehet részed, táplálkozási és életmóddal kapcsolatos tanácsokkal látlak el igényednek megfelelően. A test és lélek összhangja nélkülözhetetlen a mai felgyorsult világban, melyhez támogatást biztosítok.
+36206617371
Végzettségeim:
- Budapesti Gazdasági Egyetem – közgazdász – turizmus vendéglátás
- Fitness Company – Aerobik oktató
- IFAA – Gyermek aerobik oktató
- Fitness Akadémia – Capoiera aerobik oktató
- IWI – Fight edző
- Fitness Company – M.A.X. Traning instruktor
- Body & Soul Wellness Inc. – Certified Personal Trainer, Las Vegas
- IWI – Sporttáplálkozás
- Body & Soul Wellness Inc. – Fitness szaknyelv angol
- LoveYourBelly oktató
- FitCollage - Stroops VITL oktató
- Bosu Hungary Kft. - O’live Resist Trainer
- Fitness Company - Testegyensúly gerinctréning oktató
+36206617371
 
 
Marcsi

Huczka Marcsi

Edző
+36203287665

A sport gyerekkorom óta az életem része. Kezdetben kézilabdázással foglalkoztam, majd elkezdtem teniszezni - ez utóbbit a mai napig is csinálom. Közel 10 éve elvégeztem a teniszedzőit, majd miután megismerkedtem a TRX-el és a Crossfit-tel, az ezzel kapcsolatos végzettséget is megszereztem. Hiszem, hogy a rendszeres sportolás kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá, kitartóbbá és boldogabbá teszi az embert.
Ha szeretnél egy jó kedvű társasággal edzeni, szereted a kihívásokat, a határaidat feszegetni, látogass el az óráimra!


CrossFit
TRX muscle
 
 


Személyi edzés
Ádám

Szabó Ádám

Edző
+36302223731

Főiskolai tanulmányaim során hamar szenvedélyemmé vált minden sporttal, mozgással kapcsolatos tevékenység.
Jól kijövök az emberekkel, mindenkivel hamar megértetem magam. Főállásban testnevelő tanárként dolgozom, ezért délutáni időpontokban várom sportolni vágyó vendégeimet, Hölgyeket és Urakat egyaránt.
Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal.

Végzettségeim:
-Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kar; Testépítő és fitneszedző
-Eszterházy Károly Főiskola; Testnevelő tanár

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem