Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
∨ BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető


HÁZIREND


Alakformálás (kezdő)
Cross training (köredzés)
Dupla step
Stretching
Személyi edzés
Betti

Az életkorom nem sokkal haladja meg a sportolással eltelt éveim számát. Én a testmozgást választottam konstansnak. Hivatásom is ez: továbbadni azt a rendet, amire mindez megtanít. Fő tevékenységemként azt említeném, hogy egyesületet alapítottam Hatvanban (PULZUS SE) azzal a céllal, hogy a szívemhez leközelebb álló mozgásformát, az AEROBIKOT a lehető legszélesebb körben megkedveltessem.

A Pulzus vezetőedzőjeként a tanítványaim jóvoltából számos országos és nemzetközi sikert megéltem sportágunkban. A gyerekekkel való foglalkozás mellett a felnőtteket is kitartóan ápoltam mozgásügyileg az eltelt 2 évtized alatt, saját termet üzemeltetve (Pulzus Mozgásstúdió) hirdettem az igét csoportos és személyi edzéseket levezényelve. Az össztudásomat, a tapasztalataimat valamint a szakmát egységesítve hiszem, hogy ez a színvonalas terem lesz a B40, ahol Hatvan és környéke végre leteszi a voksot a rendszeres mozgás mellett.

ZENE + MOZGÁS = EUFÓRIA= Egészség= Élet :D

Sportirányú végzettségeim:
- matematika-testnevelés szakos tanár (Eszterházi Károly Tanárképző Főiskola, 1994)
- aerobik edző (Magyar Testnevelési Egyetem, 1995)
- aerobik szakedző (Semmelweis Egyetem Testnevelés és Sporttudományi kar, 2001)
- személyi edző (Fitness Company, folyamatban)
 
 
Diána

Juhász Diána

life coach, masszőr, energetikai kezelő

A Life Coaching (segítő beszélgetés) segít Neked abban, hogy olyan kérdésekkel találd szembe magad, ami rámutat a benned rejlő válaszokra, erőforrásokra.
A Masszázs támogatást nyújt, hogy ellazult és relaxált legyél, test és lélek szintjén egyaránt.
Meditációs kezelés olyan tisztításokkal támogatja az egészséged, ami a tudatalatti szinten gátol a céljaid elérésében.
Kezeléseim minden esetben egyénre/személyre szabottak, így mindenki - test-lélek szintjén - a számára a legoptimálisabb támogatást kapja.

“Gyógyítani annyi, mint egésszé tenni.
Ami egész, az nem tökéletes, hanem teljes.”
(C.G. Jung)

Végzettségeim:

- Konnektív Felnőttképző Kft. – Természetgyógyász – Fitoterapeuta
tanulmányom folyamatban
- IndyGo Training Kft. – Life Coach
- Buddha Felnőttképzési Stúdió – Svéd masszázs
- Buddha Felnőttképzési Stúdió – Thai talpmasszázs


 
 


Személyi edzés
Feri

Takács Ferenc
testépítő – erőemelő edző

Szakirányú végzettségemet a Testnevelési Egyetem középfokú Testépítő- és Erőemelő edző és sportmenedzser 2 éves képzésén szereztem 1994 évben.
28 éves szakmai tapasztalataimat budapesti neves edzőtermekben, élvonalbeli testépítő versenyzőkkel való közös edzések során sajátítottam el.
Sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a táplálkozás és a táplálék- kiegészítők használata terén. Tudnod kell, hogy sikeredet a táplálkozás 60% -ban befolyásolja, ezzel összhangban javasolok étrendet.

Mint edző jelentős sikereket értem el túlsúlyos és idősebb korosztályú embereknél is a közös edzésmunka alkalmával.
Személyi edzés vagy egyéni edzésprogram összeállításánál figyelembe veszem a problémás testrészeket ( pl.: derék, váll, térd ) és ezek erősítésére alternatív megoldásokat ajánlok.
Miben tudok neked segíteni:
- feszesebb, izmosabb test, fiatalosabb megjelenés
- formás idomok, nőknek-férfiaknak egyaránt
- magabiztosabb megjelenés, jobb közérzet
Örülök edzésed során sikereidnek melynek én is részese lehetek.
Szeretnél izmos lenni ? – Segítek !
 
 
Gyuri

Több mint 25 éve rendszeresen sportolok, kezdetben Atlétika később a Triatlon és a Kerékpár lett a fontos számomra. Mostanáig tíz alkalommal teljesítettem Maratoni távot, valamint öt alkalommal a Triatlon hosszú, IronMan távját.
Országúti kerékpárral teljesített, sok ezer edzés kilométer tapasztalatával és a Spinning© program lehetőségeinek maximális kihasználásával a teremben igyekszek megvalósítani olyan edzésmunkát, mely a vendégeknek fejlődést, kihívást, és szórakozást is nyújt. A Spinning© óráimon a kerékpározási technikák megtanítása mellett, a hangsúly a kontrollált és hatékony edzésen van, maximális odafigyeléssel az egyének felkészültségére. A kerékpár sport az egyén szempontjából különleges, mert ez egy olyan csapat sport, ahol egyéni eredmények születnek.


Spinning
 
 


Személyi edzés
Heni

A mozgás és a sport iránti szeretetem már gyermekkoromban megmutatkozott. Több területen is kipróbáltam magam, mint például úszás, tenisz, akrobatikus lovaglás, aerobik, taekwondo, míg végül a versenytánc mellett tettem le a voksomat. 16 évig voltam aktív versenyző, mialatt többször országos bajnoki címig jutottunk akkori táncpartneremmel.
A BGE-n töltött főiskolai éveim alatt végeztem el a Fitness Company sportoktatói képzést 2007-ben. Azóta tartok folyamatosan csoportos edzéseket Budapesten több helyen és Hatvan környékén.
A folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően rendszeresen tovább képzem magam.
Azért választottam az edzői hivatást, hogy segítsek Neked a céljaid elérésében, legyen az fittebbé válás, alakformálás, izomépítés, zsírégetés vagy életmódváltás. A mozgás segítségével biztosítom számodra a teljes kikapcsolódást a hétköznapokból. Személyre szabott és egyben változatos edzésekben lehet részed, táplálkozási és életmóddal kapcsolatos tanácsokkal látlak el igényednek megfelelően. A test és lélek összhangja nélkülözhetetlen a mai felgyorsult világban, melyhez támogatást biztosítok.

Végzettségeim:
- Budapesti Gazdasági Egyetem – közgazdász – turizmus vendéglátás
- Fitness Company – Aerobik oktató
- IFAA – Gyermek aerobik oktató
- Fitness Akadémia – Capoiera aerobik oktató
- IWI – Fight edző
- Fitness Company – M.A.X. Traning instruktor
- Body & Soul Wellness Inc. – Certified Personal Trainer, Las Vegas
- IWI – Sporttáplálkozás
- Body & Soul Wellness Inc. – Fitness szaknyelv angol
- LoveYourBelly oktató
- FitCollage - Stroops VITL oktató
- Bosu Hungary Kft. - O’live Resist Trainer
- Fitness Company - Testegyensúly gerinctréning oktató
 
 
Judit

A jóga megtanított rá, hogyan tudok csak magamra figyelni – lélekben és testben egyaránt. A jóga több fajtájával találkoztam már, de amikor elkezdtem dinamikus jóga órákra járni, akkor tudtam, hogy ez a nekem való mozgásforma. 3 év múlva végeztem el a jóga oktatói kurzust, és azóta dédelgetett vágyam, hogy ezt a fantasztikus mozgást másokkal is megismertessem. Nemcsak testileg, de lelkileg is feltölt.

2 éve EMS trénerként dolgozom, illetve közgazdászként tevékenykedem már másfél évtizede. Jelenleg a Fitness akadémián fejlesztem tovább magam, személyi edző szeretnék lenni. A mozgáson túl az egészséges életmód, egészséges táplálkozás is fontos része az életemnek.


3D - dinamikus jóga
 
 


M.A.X. training
Katinka

Sport tevékenységek:
2000 – 2002 Atlétika
2002 – 2003 Capoeira
2003 – 2013 Thai box/Grappling/MMA
2013 – 2015 Fitness
2015 Úszás, Futás, Biciklizés

Csoportos órák: Crossfit, Aerobic, Alakformáló, Hot Iron, Zumba, Jóga, Pilates, Max, Spinracing, GYMStick. Gerinctréning

12 éve versenyszerűen sportolok. Számos területen kipróbáltam magam, mindig komoly szerepet játszott az életemben a mozgás. Folyamatosan segítettem barátoknak, ismerősöknek saját tapasztalataim alapján, hogy átadjam a mozgás örömét, ezzel motiválva őket a folyamatos edzésekre.
Mostanra eljutottam odáig, hogy kellő időt és energiát tudok fektetni az elméleti tudásbázis megszerzésére is és hosszútávú célom, hogy másokat tanítsak, fejlesszek. Terveim közt szerepel, hogy minél több tréninget, továbbképzést elvégezzek, ezzel bővítve tudástáramat.
 
 
Marcsi

A sport gyerekkorom óta az életem része. Kezdetben kézilabdázással foglalkoztam, majd elkezdtem teniszezni - ez utóbbit a mai napig is csinálom. Közel 10 éve elvégeztem a teniszedzőit, majd miután megismerkedtem a TRX-el és a Crossfit-tel, az ezzel kapcsolatos végzettséget is megszereztem. Hiszem, hogy a rendszeres sportolás kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá, kitartóbbá és boldogabbá teszi az embert.
Ha szeretnél egy jó kedvű társasággal edzeni, szereted a kihívásokat, a határaidat feszegetni, látogass el az óráimra!


CrossFit
TRX muscle
 
 


Szandi

Sziasztok!

Bakos Alexandrának hívnak és 1989.09.17-én Hatvanban születtem.

Az aerobik sporttal 6 évesen kerültem kapcsolatban, mikor az édesanyám elvitt az első edzésemre. Nagyon jól sikerült az első alkalom, hiszen első mozgásra szerelem volt. Ez a sport azóta is meghatározó része az életemnek. Megtanított csapatban dolgozni, megtanított a fegyelemre, önuralomra, a küzdelemre, kitartásra, a fair play-re, saját testképem reális látására illetve még sorolhatnám napestig a pozitív hatásait.
1999-től kezdődően sportaerobik versenyzőként léphettem színpadra és 19 éves koromig heti 4-5 edzésen vettem részt. Pályafutásom során többszörös Magyar Bajnok és Diákolimpia Bajnok lettem a csapatommal együtt, illetve számos Nemzetközi Versenyen is megálltuk a helyünket.

Sportvégzettség
A főiskolai tanulmányaim mellett 2009-ben elvégeztem a Semmelweis Egyetemen az aerobik-edzői képesítést, majd ezt követően segédedzőként tevékenykedtem a Pulzus SE-nél.
Nagyon fontosnak tartom a szellemi és fizikai összhangot. Nem hiába képzem magam a sportolás mellett. Jelenleg ugyanis a gödöllői Szent István Egyetemre járok Gazdálkodási és menedzsment szakra. Viszont az aerobik jelenti számomra a kikapcsolódást, a feltöltődést és adja meg az összhangot az életemben.
Az életem a következők szerint élem: Minden rosszban van valami jó, csak meg kell látnunk a pozitívumot. Illetve azt gondolom, hogy az életben minden csak a saját hozzáállásunkon és felfogásunkon múlik.
 
 
Varga Eszter

Okleveles Maminbaba tréner.
 
 
 


Személyi edzés
Ádám

Főiskolai tanulmányaim során hamar szenvedélyemmé vált minden sporttal, mozgással kapcsolatos tevékenység.
Jól kijövök az emberekkel, mindenkivel hamar megértetem magam. Főállásban testnevelő tanárként dolgozom, ezért délutáni időpontokban várom sportolni vágyó vendégeimet, Hölgyeket és Urakat egyaránt.
Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal.

Végzettségeim:
-Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi kar; Testépítő és fitneszedző
-Eszterházy Károly Főiskola; Testnevelő tanár

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem