Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
18 fő


HÁZIREND
MAGUNKRÓL

Küldetés Az egészséges életmód egyik alapvető pillére a rendszeres testmozgás, amit egyre többen vesznek tudomásul napjainkban. Azonban ez csak megfelelő eszközökkel és szakemberekkel kiegészülve válhat biztosan az egészségünkre. A mindezekből a legjobbat kínálja!

Club Ha fontos az egészséged, ha hiányzik a rendszeres testmozgást, ha kedveled a jó társaságot, vagy ha csak kikapcsolódni vágysz: itt a helyed! Konditerem bérletes vendégeink száma korlátozott. Akik ragaszkodnak a minőséghez, azokhoz mi is ragaszkodunk.

Rugalmasság A igazodik az igényeidhez. Mivel ez az első komplex fitness központ Hatvanban, folyamatosan várjuk a mozogni vágyók elképzeléseit, visszajelzéseit. Minél többen teszik le voksukat egy-egy mozgásforma mellett, annál nagyobb eséllyel jelenik meg kínálatunkban. Alakítsd Te is a -et!

Minőség A kétszintes, közel 850m2-es alapterületű komplexum. Teljes légkondicionálás, gépi szellőztetés, RCF hangtechnika, Personal Selection fitness gépek, kényelmes és látványos belső terek, igényes öltözők és mosdók, shop, recepció, kávézó, kerékpártároló és ingyenes, kamerákkal őrzött belső parkoló várja azokat, akik igénylik az igényes testmozgást…..
 

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem