Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
12 fő


HÁZIREND


Adél

Tábit Adél vagyok, Gyógy- és sportmasszőr.

+36303884346

"A masszázs nem luxus, hanem egy út az egészségesebb és boldogabb élethez."

Folyamatosan bővülő masszázs szolgáltatásokkal, nyugtató zenével, minőségi olajokkal, masszázskrémekkel, igényes környezetben várom kedves Vendégeimet.
A masszázson kívül Kinesio Tape ragasztással is rendelkezésedre állok, amely segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. Erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatás érhető el.
 
 
Bence

Skáfár Bence
+36306430931

Lassan 9 éve foglalkozom küzdősporttal, ezen belül a földharc művészetével. Kezdetben versenyzőként, ma pedig már a helyi csapat edzőjeként folytatom munkásságom. Ez idő alatt elvégeztem egy sportedzői képzést.

Az elmúlt években sportágunk specifikus mozgásának néhány mozdulatát beépítettem a saját, majd a tanítványaim erőnléti edzésébe, így fejlesztve az agy-izom kapcsolatot és a mozgáskoordinációt. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetek az aktív nyújtásokra, hogy a megszerzett erőt teljes mozgástartományban, megfelelően tudjuk használni, hisz az erő és hajlékonyság együtt adják mobilitásunk.

Időközben elkezdett érdekelni a sportolók rehabilitációja és egészségük megőrzése, emiatt kezdtem el foglalkozni a manuálterápiás kezelésekkel, így végeztem el az akupresszúrás masszázs és lágycsontkovácsolás képzéseket.

Gépészmérnökként végeztem, viszont ma már az emberi test biomechanikája sokkal jobban érdekel és a megszerzett tudásommal segíteni szeretném azokat, akik változtatni kívánnak.

Hosszútávú célom, hogy a meglévő és jövőbeni vendégeim problémáit megoldjuk a kezelések során, majd egy olyan edzés módszerrel dolgozzunk közösen tovább, amely segítségével egy fenntartható, egészséges és erős állapotot tudunk elérni.


Stretching&Mobility Training
Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Benji

Tóth Benjámin
+36705022574

A sport már 10 éve része az életemnek. Az Eszterházy Károly Egyetem testnevelő-edző szakán szereztem diplomámat 2019-ben. Kezdetben a Calisthenics/ Street Workout edzés módszerei tették ki a mindennapjaim, ami mára egy extrém sportágnak számit.
Edzői pályafutásom első időszaka a funkcionális edzésekkel kezdődött. Ez az edzésmódszer nagyon komplexen fejleszti testünk képességeit és megőrzi annak egészségét.
Emellett már a konditermi súlyzós edzésre vágyó vendégekkel is dolgoztam, és dolgozok is együtt a mindennapokban. Főként az erősportok iránt érdeklődöm. Két éve versenyzési szándékkal választottam az erőemelést, ahol alap gyakorlatban (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) kell a lehető legnagyobb súlyt megmozgatni. Ezek a mozgások hasonlóan a súlyemeléshez, a teljes testet egységes egészként kezelik, komoly technikai kivitelezés mellett. Nem elég csak az edzéseken jó döntéseket hozni és jól programozni a terhelést. Az edzéseken kívül is jól kell dönteni a megfelelő regeneráció érdekében. Célnak megfelelően kell táplálkozni, figyelni kell az alvás mennyiségére és minőségére, kellő sűrűségben kell mobilizálni és nyújtani testünket. A napjaim nagy részét azzal töltöm, hogy ebben a témakörben fejlesztem magam. Így ez nem csak a saját edzéseimre, hanem az edzetteim edzés tevékenységére is nagyon jó hatással van. A vendégeim edzésein e tényezők figyelemmel kísérése, és fejlesztése mellett az egészség megőrzése a fő célom.
Telefon: 06 70 502 2574
 
 
Bogi

Kassai Boglárka
+36300104384

A sport mindig is az életem része volt. Kiskoromban lovagolni tanultam, majd különböző műfajokban táncolni jártam. Komolyabb szinten 14 évesen kezdtem el edzeni, ezzel egy időben versenyszerűen atletizálni. Először a BEAC, később az FTC és az MTK Atlétika Szakosztály sprintere voltam. Ez a sport vezetett be végül engem az erőnléti edzéseimen keresztül az edzőterem világába és vált ezáltal az életem részévé. Mivel több edzővel is dolgoztam életem során sportolóként, így nem is volt kérdés, hogy én is emberekkel szeretnék foglalkozni, akikkel megszerettethetem a mindennapi testmozgást. Éppen ezért a Fitness Akadémián elvégeztem először egy Fitness Instruktor, majd egy Személyi edző képzést. Szeretném folyamatosan bővíteni a tudásomat, hogy minél szélesebb skálán tudjak segíteni a vendégeimnek, ezért idén elvégeztem az Almásy Mozgás Akadémia Fitmummy prenatális tréner képzését, melynek köszönhetően már magabiztosan tudok várandós kismamákkal is foglalkozni.
Számomra a Te célod az én célom is, és bár izzasztó edzéseken keresztül jutunk el a megvalósításáig, mégis igyekszem minél élvezhetőbbé varázsolni a velem töltött időt. A személyre szabott edzések során az egészség megőrzését és -fejlesztését tartom előtérben, így a tartásod javításában is a segítségedre tudok lenni. Várlak szeretettel a közös edzéseinkre!
Elérhetőségek:
Telefon: 06300104384
E-mail: kassaibogi7@gmail.com
Facebook: Kassai Boglárka
Instagram: the_bogyi


Booty Workout
Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Bálint

Házi Bálint
+36706361779

Több mint 10 évvel ezelőtt találkoztam először a küzdősportok világával és 8 éve foglalkozom versenyszerűen ezzel. Kipróbáltam a karatét, brazilian jiu jitsut, de amiben igazán megtaláltam magamat az a Thai-box illetve a K-1, ezekben pedig számos országos és nemzetközi arany érmet tudhatok a magaménak, de amire a legbüszkébb vagyok, az a kétszeres Európa bajnoki dobogós helyezésem!
Életem másik nagy szerelme a testépítés, de gondolom ezt a bevezető monológból már biztosan leszűrted. Több, mint öt éve foglalkozom aktívan testépítéssel, jelenleg pedig a felkészülésemet végzem az első verseny szezonomra! Emlékszem, régen, kezdő koromban a lehető összes hibát elkövettem, amit lehetett, ennek pedig őszintén ma már nagyon örülök, ugyanis minden hibából rengeteget sikerült tanulnom és pontosan tudom, hogy már a kezdetektől, hogyan kell alakítani a tényezőket a maximális eredményt elérése érdekében! Többek között, ezért is tartom nagyon fontosnak azt, hogy mindenki menjen el szakemberhez: rengeteg időt, energiát spórolhat meg, ráadásul hosszú távon csak így előzhető meg a sérülés! Mivel ez nekem nem csak egy munka, hanem egy hivatás és egy szerelem, évek óta folyamatosan tanulok, kurzusokban veszek részt, könyveket olvasok, fejlesztem magamat és számtalan tanulmányt átolvastam már annak érdekében, hogy maximalizálni tudjam a saját, és a hozzám segítségért fordulók fejlődését. Ezek miatt döntöttem úgy, hogy edző leszek, és szereztem meg a képesítésemet.
Elérhetőségek:
Telefon: 06706361779
E-mail: businessbuilder835@gmail.com
Instagram: Balibuilder
Facebook: Házi Bálint
 
 
Dóri

1999-ben végeztem az Egészségügyi Továbbképző Intézet (ETI) képzési keretein belül, mint gyógymasszőr. Rendkívül szerencsés embernek mondhatom magam, mivel az érdeklődési köröm egyben a hivatásom is. Munkám számomra többet jelent egy egyszerű, sablonos kezelésnél, ezért igyekszem tudásomat minél komplexebbé tenni. Ezt többféle masszázskezelés és gyógykezelés elsajátításával szeretném elérni.
Eddig tudásomat sikeresen bővítettem, olyan masszázs stílusokkal, amelyek nem csak a testi, hanem a lelki egyensúlyunk megőrzéséhez is sikeresen hozzájárulnak. Ide sorolnám az Aromaterápiás relaxáló masszázst, mely során az illóolajok használatával sikeresen veszem fel a harcot a stresszes, feszült emberek hangulata ellen.
2 évig a Győri Audi ETO KC Ifjúsági és Junior Csapatát erősítettem, mely idő alatt sokféle sportsérüléssel találkoztam és elsajátítottam a Kinesio Tape használatát, így az ott szerzett tapasztalatomat tovább kamatoztatom szülővárosomban.


 
 


Személyi edzés
Dóri

Szalatnai Dóra
+36/70-521-1155

A testépítés már 7 éve az életem része, ezalatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, arról, hogy milyen módszerekkel lehet egészségesen, illetve optimálisan fejleszteni az emberi izomzatot. Eleinte én magam is bedőltem a médián keresztül ránk zúduló hamis információknak. Ezért szeretnék a folyamatosan bővülő tudásommal másoknak is segíteni, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amik akár hosszútávú következményekkel is járhatnak, pusztán azért, mert vékonyabbak, izmosabbak szeretnének lenni. Hiszen van egészséges út a céljaid felé!

Egerben végeztem egészségfejlesztő és rekreáció szervező szakemberként, valamint a szakdolgozatomat is a női-férfi testépítők felkészüléséről készítettem el. Továbbá részt vettem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítő képzésén. Mindezek mellett pedig folyamatosan képzem magam, mert nálam a sport és a táplálkozás igazi szenvedély, nem csak egy munka.

Számomra egy pillanatig sem volt kérdés, hogy hogyan képzelem el a jövőmet, hiszen a megszerzett tudást minél előbb át szerettem volna adni a hozzám érkező embereknek. Személyi edzések mellett online mentorként, valamit táplálkozási tanácsadóként is tevékenykedek.

Egészség, erő, alakformálás? Megtanuljuk együtt okosan!

Elérhetőségek:
06/70-521-1155
szalidori41@gmail.com
Instagram: @szalidori
Facebook: Szalatnai Dóra
 
 
Fanni

Gyantázás (női és férfi egyaránt), szempillafestés és szemöldök formázás.
Bejelentkezés: 06 20 281 1515


 
 


Személyi edzés
Feri

Takács Ferenc
testépítő – erőemelő edző
+36204819115

Szakirányú végzettségemet a Testnevelési Egyetem középfokú Testépítő- és Erőemelő edző és sportmenedzser 2 éves képzésén szereztem 1994 évben.
IWI személyi edző
EREPS The European Register of Exercise Professionals Personal Trainer EQF Level 4 és a HUREPS Magyar Fitnesz Szakember Regiszter tagja.
28 éves szakmai tapasztalataimat budapesti neves edzőtermekben, élvonalbeli testépítő versenyzőkkel való közös edzések során sajátítottam el.
Sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a táplálkozás és a táplálék- kiegészítők használata terén. Tudnod kell, hogy sikeredet a táplálkozás 60% -ban befolyásolja, ezzel összhangban javasolok étrendet.

Mint edző jelentős sikereket értem el túlsúlyos és idősebb korosztályú embereknél is a közös edzésmunka alkalmával.
Személyi edzés vagy egyéni edzésprogram összeállításánál figyelembe veszem a problémás testrészeket ( pl.: derék, váll, térd ) és ezek erősítésére alternatív megoldásokat ajánlok.
Miben tudok neked segíteni:
- feszesebb, izmosabb test, fiatalosabb megjelenés
- formás idomok, nőknek-férfiaknak egyaránt
- magabiztosabb megjelenés, jobb közérzet
Örülök edzésed során sikereidnek melynek én is részese lehetek.
Szeretnél izmos lenni ? – Segítek ! +36204819115
További információk: https://takacsfitness.hu/
 
 
Feri

1994 évtől testépítő edző vagyok. Az izomzat szakszerű nyújtása alapelv számomra. Az emberi anatómia magas szintű ismerete és az edzői tevékenységem komplex kiegészítésének igénye arra ösztönzött hogy megtanuljam az egyik legjobb szakintézményben a gyógymasszázst . A masszázs technikák mellett fontosnak tartom az ízületek kíméletes kimozgatását is. A gyógymasszőr nem diagnosztizál , viszont felhívhatom a Vendég figyelmét a problémákra , melyek orvosi vagy gyógytornászi kompetenciák körébe tartoznak . A szakszerű fitness termi sportot mindenkinek javaslom , mert önmagában a masszázs nem elégséges az egészségügyi állapot tartós javulásában .
Legfontosabb hogy az izomzat görcsös állapotát megszüntessük , ezzel az életminőség is javul.
Fordulj hozzám bizalommal segítek neked!
További információk: https://takacsfitness.hu/


 
 


Gyula

Polácsik Gyula
+36705771640

Polácsik Gyula vagyok, lágy csontkovács, svédmasszőr, köpölyöző, tradicionális Thaimasszőr, valamint bambuszmasszőr.

„Ne hagyjunk fel a próbálkozással csupán azért, mert a tökéletesség elérhetetlennek tűnik.”

Minden szabad energiámat a sportokra, lágy csontkovácsolásra és masszőri tevékenységeimre fordítom.
A sport vonzataként szép lassan beszivárgott mindennapos életembe az emberi test „karbantartása”, fejlesztése, optimális szinten tartása. Ezzel egy folyamatos véget nem érő fejlődési vágy részeként középpontba került a lágy csontkovácsolás, illetve az ezt segítő és elengedhetetlen masszázstechnikák elsajátítása.
Lágy csontkovács kezeléseim rövid leírása:
- 126 ízület kimozgatása és korrekciója:
Számtalan fogás alkalmazásával először fellazítom az izomzatot. Izomlazítás során minden eddig elsajátított masszázsformát, illetve a köpölyözést is alkalmazni szoktam. Masszázs közben a fellazult izomzat szinte magától engedi helyére a kimozdult csigolyákat, ízületeket. Makacsabb helyzetekben finom, jól irányított húzásokkal, nyomásokkal fájdalom mentesen további korrekciókat alkalmazok a „megfelelő” szimmetria eléréséig.
Köpölyöző kezelés:
- Személy szerint a csúsztatott köpölyözés híve vagyok és ezt is javaslom szinte minden esetben a teljes testfelületen. A csúsztatott köpölyözés során a vákuum alá helyezett köpöly csészét az előre olajozott testfelületen folyamatosan mozgatva, emelve, vibrálva, körbe pásztázom, ezzel az izmokat, inakat, szöveteket felszabadítom a csontok mélységéig.

 
 
L. Lilla

Leskó Lilla

edző

A mozgás és a sport iránti szeretetem az általános iskola utolsó éveiben kezdett kibontakozni, melyben nagy szerepe volt édesanyámnak.
Kislányként kezdtem el vele futni, ami eleinte meglehetősen nehezen ment, de nem adtam fel!
Végül a mozgás rabjává váltam.

Amikor eljött az érettségi ideje nem volt kérdés számomra, hogy a választott tantárgyam a testnevelés lesz.

Ezután az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolában folytattam a tanulmányaimat és végeztem, mint Csoportos Fitness Instruktor.
Később oktatóm, Csörgő Adrienn hatására a FitFight képesítést is megszereztem.Cardio+
 
 


TRX muscle
Marcsi

Huczka Marcsi

Edző
+36203287665

A sport gyerekkorom óta az életem része. Kezdetben kézilabdázással foglalkoztam, majd elkezdtem teniszezni - ez utóbbit a mai napig is csinálom. Közel 10 éve elvégeztem a teniszedzőit, majd miután megismerkedtem a TRX-el és a Crossfit-tel, az ezzel kapcsolatos végzettséget is megszereztem. Hiszem, hogy a rendszeres sportolás kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá, kitartóbbá és boldogabbá teszi az embert.
Ha szeretnél egy jó kedvű társasággal edzeni, szereted a kihívásokat, a határaidat feszegetni, látogass el az óráimra!
 
 
Miki

Müller Miklós
06307051015

A sport már több, mint 10 éve az életem része. Kezdetben a saját testsúlyos edzéssel, illetve labdajátékokkal ismerkedtem meg. Először 6 évvel ezelőtt léptem be a B40 edzőterembe, és a súlyzós edzések hamar a szívemhez nőttek. Már a gimnáziumi éveim alatt is tudtam, hogy edzőként szeretnék dolgozni. Épp ezért diplomáztam le az Eötvös Loránd Tudományegyetem Sport- és rekreációszervezés szakán, ahol egészségfejlesztőként végeztem, fitness-wellness szakértői orientációval. Utolsó egyetemi évem alatt sportösztöndíjas hallgatóként tartottam súlyzós edzéseket, illetve a szakdolgozatomat is a súlyzós edzések és az egészségfejlesztés kapcsolatáról írtam. Egyetem mellett szereztem egy Testépítés-fitness sportoktatói- (OkJ-s), illetve egy Fitness életmód- és táplálkozási tanácsadói képesítést is a Fitness Akadémián. Ezen végzettségekkel az élet minden területén tudok segíteni neked, legyen az táplálkozás, edzés, életmód, vagy akár a testtartásod javítása. Célom, hogy a te álmaid megvalósítása jó hangulatban, az egészséged fejlesztésével egy időben történjen meg. Személy szerint a folyamatos szakmai fejlődés híve vagyok, így minden évben igyekszem újabb végzettséggel bővíteni tudásomat. Sportmúltamat tekintve legbüszkébb a gimnáziumi éveim alatt elért Diákolimpiai Országos 6. helyezésemre lehetek, amelyet Fekvenyomás kategóriájában értem el. Várlak szeretettel, hogy együtt érjük el a céljaidat!
Elérhetőségek:
Telefon: 06307051015
E-mail: miklosmuller2019@gmail.com
Facebook: Müller Miklós
Instagram: muller_trainer


Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Sz. Lilla

Szeifert Lilla
+36706065946

16 évesen 2017- ben ismerkedtem meg a súlyzós edzés világával, akkor még nem sejtettem, hogy a későbbiekben ennyire szerves része lesz az életemnek. A sport szeretete miatt és a fejlődés láttán, úgy döntöttem, hogy a már meglévő tudásomat szeretném elmélyíteni.

Elvégeztem a Fitness Akadémiát, ahol személyi edzői végzettséget szereztem. Mindeközben már folyt a verseny felkészülésem. A legjobb edzők, Kökény Béla illetve Váradi Judit kezei alatt fejlődhettem. Általuk remek tapasztalatokra, még több tudásra és tudatosságra tettem szert.

2022 szeptemberében vettem részt az első versenyemen Bikini Fitness kategóriában,ahol kategória és abszolút győztes lettem.
Majd ezt követően 2022 októberében a Fitparádén vettem részt. Itt pedig megnyertem az Ifbb Pro Qualifier kategóriámat.


Mivel a testem folyamatos változásokon ment keresztül, saját tapasztalataimat átadva tudom segíteni azokat, akik megkeresnek.
Fejlődésünk tudatos, eredményre törő és közös lesz. Bàrmeddig is tartson, hogy elérjük a kívánt eredményt az utadon, én végig kísérlek és segítelek amiben tudlak.

Elérhetőségeim:
Email: szeifertlilla09@gmail.com
Instagram: szeifertlilla
Tel: 06 70 606 5946
 
 
Szabolcs

Főállásban gépészmérnök vagyok, szabadidőmben webshop tulajdonos, családapa és hobbizenész. :) A rendszeres mozgás 14 évesen lett az életem része amikor is elkezdtem gyakorolni egy tradicionális indiai harcművészeti ágat, a Shirayan Vajramutthi-t. Ezt aktívan 8 évig gyakoroltam, az utolsó éveket már oktatóként, így fiatalon megismertem az oktatási módszertant. A biztos alapok birtokában a következő évek is aktívan teltek többek között klasszikus súlyzós, kettlebell, majd saját testsúlyos edzéssel. Ezután talált meg a jóga (szó szerint) egy céges óra alkalmával. Ettől kezdve nem volt "kiút", teljesen magába szippantott. A Hatha jóga átalakította a testem és a lelkem. A sors furcsa játéka, hogy 10 év után ismét egy tradicionális indiai rendszer oktatója lettem.

Óráim alatt fontosnak tartom a légzésgyakorlatok (pránajámák) tudatos alkalmazását amely után egy nyugodtabb, koncentráltabb gyakorló lép ki a terem ajtaján. Az is megtalálja számítását aki a fizikai erőnlétet tartja fontosnak, hiszen a komplex, teljes testet átmozgató jógapózok (ászanák) egész életminőségre kiható erőnlétet adnak a gyakorlójának. A jóga egy soha véget nem érő út. Ezért szeretettel várlak Téged a Dinamikus Hatha jóga órámon, ha úgy döntesz el akarsz indulni ezen az úton. Nem és kor többé nem kifogás :)

"Urald a légzésed és uralni fogod a tested."


Dinamikus Flow Jóga

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem