Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
14 fő


HÁZIREND


Adél

Tábit Adél vagyok, Gyógy- és sportmasszőr.

+36303884346

"A masszázs nem luxus, hanem egy út az egészségesebb és boldogabb élethez."

Folyamatosan bővülő masszázs szolgáltatásokkal, nyugtató zenével, minőségi olajokkal, masszázskrémekkel, igényes környezetben várom kedves Vendégeimet.
A masszázson kívül Kinesio Tape ragasztással is rendelkezésedre állok, amely segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. Erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatás érhető el.
 
 
Bence

Skáfár Bence
+36306430931

Lassan 9 éve foglalkozom küzdősporttal, ezen belül a földharc művészetével. Kezdetben versenyzőként, ma pedig már a helyi csapat edzőjeként folytatom munkásságom. Ez idő alatt elvégeztem egy sportedzői képzést.

Az elmúlt években sportágunk specifikus mozgásának néhány mozdulatát beépítettem a saját, majd a tanítványaim erőnléti edzésébe, így fejlesztve az agy-izom kapcsolatot és a mozgáskoordinációt. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetek az aktív nyújtásokra, hogy a megszerzett erőt teljes mozgástartományban, megfelelően tudjuk használni, hisz az erő és hajlékonyság együtt adják mobilitásunk.

Időközben elkezdett érdekelni a sportolók rehabilitációja és egészségük megőrzése, emiatt kezdtem el foglalkozni a manuálterápiás kezelésekkel, így végeztem el az akupresszúrás masszázs és lágycsontkovácsolás képzéseket.

Gépészmérnökként végeztem, viszont ma már az emberi test biomechanikája sokkal jobban érdekel és a megszerzett tudásommal segíteni szeretném azokat, akik változtatni kívánnak.

Hosszútávú célom, hogy a meglévő és jövőbeni vendégeim problémáit megoldjuk a kezelések során, majd egy olyan edzés módszerrel dolgozzunk közösen tovább, amely segítségével egy fenntartható, egészséges és erős állapotot tudunk elérni.


Stretching&Mobility Training
Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Benji

Tóth Benjámin
+36705022574

A sport már 10 éve része az életemnek. Az Eszterházy Károly Egyetem testnevelő-edző szakán szereztem diplomámat 2019-ben. Kezdetben a Calisthenics/ Street Workout edzés módszerei tették ki a mindennapjaim, ami mára egy extrém sportágnak számit.
Edzői pályafutásom első időszaka a funkcionális edzésekkel kezdődött. Ez az edzésmódszer nagyon komplexen fejleszti testünk képességeit és megőrzi annak egészségét.
Emellett már a konditermi súlyzós edzésre vágyó vendégekkel is dolgoztam, és dolgozok is együtt a mindennapokban. Főként az erősportok iránt érdeklődöm. Két éve versenyzési szándékkal választottam az erőemelést, ahol alap gyakorlatban (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) kell a lehető legnagyobb súlyt megmozgatni. Ezek a mozgások hasonlóan a súlyemeléshez, a teljes testet egységes egészként kezelik, komoly technikai kivitelezés mellett. Nem elég csak az edzéseken jó döntéseket hozni és jól programozni a terhelést. Az edzéseken kívül is jól kell dönteni a megfelelő regeneráció érdekében. Célnak megfelelően kell táplálkozni, figyelni kell az alvás mennyiségére és minőségére, kellő sűrűségben kell mobilizálni és nyújtani testünket. A napjaim nagy részét azzal töltöm, hogy ebben a témakörben fejlesztem magam. Így ez nem csak a saját edzéseimre, hanem az edzetteim edzés tevékenységére is nagyon jó hatással van. A vendégeim edzésein e tényezők figyelemmel kísérése, és fejlesztése mellett az egészség megőrzése a fő célom.
Telefon: 06 70 502 2574
 
 
Bálint

Házi Bálint
+36706361779

Több mint 10 évvel ezelőtt találkoztam először a küzdősportok világával és 8 éve foglalkozom versenyszerűen ezzel. Kipróbáltam a karatét, brazilian jiu jitsut, de amiben igazán megtaláltam magamat az a Thai-box illetve a K-1, ezekben pedig számos országos és nemzetközi arany érmet tudhatok a magaménak, de amire a legbüszkébb vagyok, az a kétszeres Európa bajnoki dobogós helyezésem!
Életem másik nagy szerelme a testépítés, de gondolom ezt a bevezető monológból már biztosan leszűrted. Több, mint öt éve foglalkozom aktívan testépítéssel, jelenleg pedig a felkészülésemet végzem az első verseny szezonomra! Emlékszem, régen, kezdő koromban a lehető összes hibát elkövettem, amit lehetett, ennek pedig őszintén ma már nagyon örülök, ugyanis minden hibából rengeteget sikerült tanulnom és pontosan tudom, hogy már a kezdetektől, hogyan kell alakítani a tényezőket a maximális eredményt elérése érdekében! Többek között, ezért is tartom nagyon fontosnak azt, hogy mindenki menjen el szakemberhez: rengeteg időt, energiát spórolhat meg, ráadásul hosszú távon csak így előzhető meg a sérülés! Mivel ez nekem nem csak egy munka, hanem egy hivatás és egy szerelem, évek óta folyamatosan tanulok, kurzusokban veszek részt, könyveket olvasok, fejlesztem magamat és számtalan tanulmányt átolvastam már annak érdekében, hogy maximalizálni tudjam a saját, és a hozzám segítségért fordulók fejlődését. Ezek miatt döntöttem úgy, hogy edző leszek, és szereztem meg a képesítésemet.
Elérhetőségek:
Telefon: 06706361779
E-mail: businessbuilder835@gmail.com
Instagram: Balibuilder
Facebook: Házi Bálint


Cross Training by Bálint
Személyi edzés
 
 


Dóri

1999-ben végeztem az Egészségügyi Továbbképző Intézet (ETI) képzési keretein belül, mint gyógymasszőr. Rendkívül szerencsés embernek mondhatom magam, mivel az érdeklődési köröm egyben a hivatásom is. Munkám számomra többet jelent egy egyszerű, sablonos kezelésnél, ezért igyekszem tudásomat minél komplexebbé tenni. Ezt többféle masszázskezelés és gyógykezelés elsajátításával szeretném elérni.
Eddig tudásomat sikeresen bővítettem, olyan masszázs stílusokkal, amelyek nem csak a testi, hanem a lelki egyensúlyunk megőrzéséhez is sikeresen hozzájárulnak. Ide sorolnám az Aromaterápiás relaxáló masszázst, mely során az illóolajok használatával sikeresen veszem fel a harcot a stresszes, feszült emberek hangulata ellen.
2 évig a Győri Audi ETO KC Ifjúsági és Junior Csapatát erősítettem, mely idő alatt sokféle sportsérüléssel találkoztam és elsajátítottam a Kinesio Tape használatát, így az ott szerzett tapasztalatomat tovább kamatoztatom szülővárosomban.
 
 
Dóri

Szalatnai Dóra
+36/70-521-1155

A testépítés már 7 éve az életem része, ezalatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, arról, hogy milyen módszerekkel lehet egészségesen, illetve optimálisan fejleszteni az emberi izomzatot. Eleinte én magam is bedőltem a médián keresztül ránk zúduló hamis információknak. Ezért szeretnék a folyamatosan bővülő tudásommal másoknak is segíteni, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amik akár hosszútávú következményekkel is járhatnak, pusztán azért, mert vékonyabbak, izmosabbak szeretnének lenni. Hiszen van egészséges út a céljaid felé!

Egerben végeztem egészségfejlesztő és rekreáció szervező szakemberként, valamint a szakdolgozatomat is a női-férfi testépítők felkészüléséről készítettem el. Továbbá részt vettem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítő képzésén. Mindezek mellett pedig folyamatosan képzem magam, mert nálam a sport és a táplálkozás igazi szenvedély, nem csak egy munka.

Számomra egy pillanatig sem volt kérdés, hogy hogyan képzelem el a jövőmet, hiszen a megszerzett tudást minél előbb át szerettem volna adni a hozzám érkező embereknek. Személyi edzések mellett online mentorként, valamit táplálkozási tanácsadóként is tevékenykedek.

Egészség, erő, alakformálás? Megtanuljuk együtt okosan!

Elérhetőségek:
06/70-521-1155
szalidori41@gmail.com
Instagram: @szalidori
Facebook: Szalatnai Dóra


Személyi edzés
 
 


Fanni

Gyantázás (női és férfi egyaránt), szempillafestés és szemöldök formázás.
Bejelentkezés: 06 20 281 1515
 
 
Feri

Takács Ferenc
testépítő – erőemelő edző
+36204819115

Szakirányú végzettségemet a Testnevelési Egyetem középfokú Testépítő- és Erőemelő edző és sportmenedzser 2 éves képzésén szereztem 1994 évben.
IWI személyi edző
EREPS The European Register of Exercise Professionals Personal Trainer EQF Level 4 és a HUREPS Magyar Fitnesz Szakember Regiszter tagja.
28 éves szakmai tapasztalataimat budapesti neves edzőtermekben, élvonalbeli testépítő versenyzőkkel való közös edzések során sajátítottam el.
Sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a táplálkozás és a táplálék- kiegészítők használata terén. Tudnod kell, hogy sikeredet a táplálkozás 60% -ban befolyásolja, ezzel összhangban javasolok étrendet.

Mint edző jelentős sikereket értem el túlsúlyos és idősebb korosztályú embereknél is a közös edzésmunka alkalmával.
Személyi edzés vagy egyéni edzésprogram összeállításánál figyelembe veszem a problémás testrészeket ( pl.: derék, váll, térd ) és ezek erősítésére alternatív megoldásokat ajánlok.
Miben tudok neked segíteni:
- feszesebb, izmosabb test, fiatalosabb megjelenés
- formás idomok, nőknek-férfiaknak egyaránt
- magabiztosabb megjelenés, jobb közérzet
Örülök edzésed során sikereidnek melynek én is részese lehetek.
Szeretnél izmos lenni ? – Segítek ! +36204819115


Személyi edzés
 
 


Feri

1994 évtől testépítő edző vagyok. Az izomzat szakszerű nyújtása alapelv számomra. Az emberi anatómia magas szintű ismerete és az edzői tevékenységem komplex kiegészítésének igénye arra ösztönzött hogy megtanuljam az egyik legjobb szakintézményben a gyógymasszázst . A masszázs technikák mellett fontosnak tartom az ízületek kíméletes kimozgatását is. A gyógymasszőr nem diagnosztizál , viszont felhívhatom a Vendég figyelmét a problémákra , melyek orvosi vagy gyógytornászi kompetenciák körébe tartoznak . A szakszerű fitness termi sportot mindenkinek javaslom , mert önmagában a masszázs nem elégséges az egészségügyi állapot tartós javulásában .
Legfontosabb hogy az izomzat görcsös állapotát megszüntessük , ezzel az életminőség is javul.
Fordulj hozzám bizalommal segítek neked !
 
 
L. Lilla

Leskó Lilla

edző

A mozgás és a sport iránti szeretetem az általános iskola utolsó éveiben kezdett kibontakozni, melyben nagy szerepe volt édesanyámnak.
Kislányként kezdtem el vele futni, ami eleinte meglehetősen nehezen ment, de nem adtam fel!
Végül a mozgás rabjává váltam.

Amikor eljött az érettségi ideje nem volt kérdés számomra, hogy a választott tantárgyam a testnevelés lesz.

Ezután az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolában folytattam a tanulmányaimat és végeztem, mint Csoportos Fitness Instruktor.
Később oktatóm, Csörgő Adrienn hatására a FitFight képesítést is megszereztem.Cardio+
 
 


TRX muscle
Marcsi

Huczka Marcsi

Edző
+36203287665

A sport gyerekkorom óta az életem része. Kezdetben kézilabdázással foglalkoztam, majd elkezdtem teniszezni - ez utóbbit a mai napig is csinálom. Közel 10 éve elvégeztem a teniszedzőit, majd miután megismerkedtem a TRX-el és a Crossfit-tel, az ezzel kapcsolatos végzettséget is megszereztem. Hiszem, hogy a rendszeres sportolás kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá, kitartóbbá és boldogabbá teszi az embert.
Ha szeretnél egy jó kedvű társasággal edzeni, szereted a kihívásokat, a határaidat feszegetni, látogass el az óráimra!
 
 
Szabolcs

Főállásban gépészmérnök vagyok, szabadidőmben webshop tulajdonos, családapa és hobbizenész. :) A rendszeres mozgás 14 évesen lett az életem része amikor is elkezdtem gyakorolni egy tradicionális indiai harcművészeti ágat, a Shirayan Vajramutthi-t. Ezt aktívan 8 évig gyakoroltam, az utolsó éveket már oktatóként, így fiatalon megismertem az oktatási módszertant. A biztos alapok birtokában a következő évek is aktívan teltek többek között klasszikus súlyzós, kettlebell, majd saját testsúlyos edzéssel. Ezután talált meg a jóga (szó szerint) egy céges óra alkalmával. Ettől kezdve nem volt "kiút", teljesen magába szippantott. A Hatha jóga átalakította a testem és a lelkem. A sors furcsa játéka, hogy 10 év után ismét egy tradicionális indiai rendszer oktatója lettem.

Óráim alatt fontosnak tartom a légzésgyakorlatok (pránajámák) tudatos alkalmazását amely után egy nyugodtabb, koncentráltabb gyakorló lép ki a terem ajtaján. Az is megtalálja számítását aki a fizikai erőnlétet tartja fontosnak, hiszen a komplex, teljes testet átmozgató jógapózok (ászanák) egész életminőségre kiható erőnlétet adnak a gyakorlójának. A jóga egy soha véget nem érő út. Ezért szeretettel várlak Téged a Dinamikus Hatha jóga órámon, ha úgy döntesz el akarsz indulni ezen az úton. Nem és kor többé nem kifogás :)

"Urald a légzésed és uralni fogod a tested."


Dinamikus Flow Jóga

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem