Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
9 fő


HÁZIREND


Adél

Tábit Adél vagyok, Gyógy- és sportmasszőr.

+36303884346

"A masszázs nem luxus, hanem egy út az egészségesebb és boldogabb élethez."

Folyamatosan bővülő masszázs szolgáltatásokkal, nyugtató zenével, minőségi olajokkal, masszázskrémekkel, igényes környezetben várom kedves Vendégeimet.
A masszázson kívül Kinesio Tape ragasztással is rendelkezésedre állok, amely segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. Erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatás érhető el.
 
 
Bence

Skáfár Bence
+36306430931

Lassan 9 éve foglalkozom küzdősporttal, ezen belül a földharc művészetével. Kezdetben versenyzőként, ma pedig már a helyi csapat edzőjeként folytatom munkásságom. Ez idő alatt elvégeztem egy sportedzői képzést.

Az elmúlt években sportágunk specifikus mozgásának néhány mozdulatát beépítettem a saját, majd a tanítványaim erőnléti edzésébe, így fejlesztve az agy-izom kapcsolatot és a mozgáskoordinációt. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetek az aktív nyújtásokra, hogy a megszerzett erőt teljes mozgástartományban, megfelelően tudjuk használni, hisz az erő és hajlékonyság együtt adják mobilitásunk.

Időközben elkezdett érdekelni a sportolók rehabilitációja és egészségük megőrzése, emiatt kezdtem el foglalkozni a manuálterápiás kezelésekkel, így végeztem el az akupresszúrás masszázs és lágycsontkovácsolás képzéseket.

Gépészmérnökként végeztem, viszont ma már az emberi test biomechanikája sokkal jobban érdekel és a megszerzett tudásommal segíteni szeretném azokat, akik változtatni kívánnak.

Hosszútávú célom, hogy a meglévő és jövőbeni vendégeim problémáit megoldjuk a kezelések során, majd egy olyan edzés módszerrel dolgozzunk közösen tovább, amely segítségével egy fenntartható, egészséges és erős állapotot tudunk elérni.


Személyi edzés
Tartásjavító edzés
 
 


Dóri

1999-ben végeztem az Egészségügyi Továbbképző Intézet (ETI) képzési keretein belül, mint gyógymasszőr. Rendkívül szerencsés embernek mondhatom magam, mivel az érdeklődési köröm egyben a hivatásom is. Munkám számomra többet jelent egy egyszerű, sablonos kezelésnél, ezért igyekszem tudásomat minél komplexebbé tenni. Ezt többféle masszázskezelés és gyógykezelés elsajátításával szeretném elérni.
Eddig tudásomat sikeresen bővítettem, olyan masszázs stílusokkal, amelyek nem csak a testi, hanem a lelki egyensúlyunk megőrzéséhez is sikeresen hozzájárulnak. Ide sorolnám az Aromaterápiás relaxáló masszázst, mely során az illóolajok használatával sikeresen veszem fel a harcot a stresszes, feszült emberek hangulata ellen.
2 évig a Győri Audi ETO KC Ifjúsági és Junior Csapatát erősítettem, mely idő alatt sokféle sportsérüléssel találkoztam és elsajátítottam a Kinesio Tape használatát, így az ott szerzett tapasztalatomat tovább kamatoztatom szülővárosomban.
 
 
Feri

Takács Ferenc
testépítő – erőemelő edző
+36204819115

Szakirányú végzettségemet a Testnevelési Egyetem középfokú Testépítő- és Erőemelő edző és sportmenedzser 2 éves képzésén szereztem 1994 évben.
IWI személyi edző
EREPS The European Register of Exercise Professionals Personal Trainer EQF Level 4 és a HUREPS Magyar Fitnesz Szakember Regiszter tagja.
28 éves szakmai tapasztalataimat budapesti neves edzőtermekben, élvonalbeli testépítő versenyzőkkel való közös edzések során sajátítottam el.
Sok gyakorlati tapasztalattal rendelkezem a táplálkozás és a táplálék- kiegészítők használata terén. Tudnod kell, hogy sikeredet a táplálkozás 60% -ban befolyásolja, ezzel összhangban javasolok étrendet.

Mint edző jelentős sikereket értem el túlsúlyos és idősebb korosztályú embereknél is a közös edzésmunka alkalmával.
Személyi edzés vagy egyéni edzésprogram összeállításánál figyelembe veszem a problémás testrészeket ( pl.: derék, váll, térd ) és ezek erősítésére alternatív megoldásokat ajánlok.
Miben tudok neked segíteni:
- feszesebb, izmosabb test, fiatalosabb megjelenés
- formás idomok, nőknek-férfiaknak egyaránt
- magabiztosabb megjelenés, jobb közérzet
Örülök edzésed során sikereidnek melynek én is részese lehetek.
Szeretnél izmos lenni ? – Segítek ! +36204819115


Személyi edzés
 
 


Feri

1994 évtől testépítő edző vagyok. Az izomzat szakszerű nyújtása alapelv számomra. Az emberi anatómia magas szintű ismerete és az edzői tevékenységem komplex kiegészítésének igénye arra ösztönzött hogy megtanuljam az egyik legjobb szakintézményben a gyógymasszázst . A masszázs technikák mellett fontosnak tartom az ízületek kíméletes kimozgatását is. A gyógymasszőr nem diagnosztizál , viszont felhívhatom a Vendég figyelmét a problémákra , melyek orvosi vagy gyógytornászi kompetenciák körébe tartoznak . A szakszerű fitness termi sportot mindenkinek javaslom , mert önmagában a masszázs nem elégséges az egészségügyi állapot tartós javulásában .
Legfontosabb hogy az izomzat görcsös állapotát megszüntessük , ezzel az életminőség is javul.
Fordulj hozzám bizalommal segítek neked !
 
 
Fruzsina

Sütő Fruzsina


Táplálkozási tanácsadó, fitness instruktor, gasztroblogger
+36303806354

A megfelelő táplálkozás megtervezése speciális ismereteket igényel és meglehetősen időigényes feladat. Mindez a hétköznapi ember számára nehezen kivitelezhető. A hozzám forduló vendégeknek az egyéni szükségletek figyelembevételével állítok össze rövidebb/hosszabb távra szóló, személyre szabott étrendeket a napi mozgási aktivitás és egészségi állapot figyelembevételével.

Dietetikai tervezés elemei:

Állapotfelmérés
Étkezési napló kiértékelés
Makrotápanyag számítás
Étrendtervezés (egésznapos)
Táplálékkiegészítő ajánlások
Nyomonkövetés
Edzéstervezés a fitness terem személyi edzőinek bevonásával

A B40 team célja, hogy a testedzéssel, az egészséges táplálkozással és a lelki béke hármasságával megteremtse azt az egyensúlyt, amit ezidáig kerestél!


„Mert testünk a kert, akaratunk a kertész.”

William Shakespeare

 
 


Személyi edzés
Heni

Pásztor Heni

Edző


A mozgás és a sport iránti szeretetem már gyermekkoromban megmutatkozott. Több területen is kipróbáltam magam, mint például úszás, tenisz, akrobatikus lovaglás, aerobik, taekwondo, míg végül a versenytánc mellett tettem le a voksomat. 16 évig voltam aktív versenyző, mialatt többször országos bajnoki címig jutottunk akkori táncpartneremmel.
A BGE-n töltött főiskolai éveim alatt végeztem el a Fitness Company sportoktatói képzést 2007-ben. Azóta tartok folyamatosan csoportos edzéseket Budapesten több helyen és Hatvan környékén.
A folyamatosan változó piaci igényeknek megfelelően rendszeresen tovább képzem magam.
Azért választottam az edzői hivatást, hogy segítsek Neked a céljaid elérésében, legyen az fittebbé válás, alakformálás, izomépítés, zsírégetés vagy életmódváltás. A mozgás segítségével biztosítom számodra a teljes kikapcsolódást a hétköznapokból. Személyre szabott és egyben változatos edzésekben lehet részed, táplálkozási és életmóddal kapcsolatos tanácsokkal látlak el igényednek megfelelően. A test és lélek összhangja nélkülözhetetlen a mai felgyorsult világban, melyhez támogatást biztosítok.

Végzettségeim:
- Budapesti Gazdasági Egyetem – közgazdász – turizmus vendéglátás
- Fitness Company – Aerobik oktató
- IFAA – Gyermek aerobik oktató
- Fitness Akadémia – Capoiera aerobik oktató
- IWI – Fight edző
- Fitness Company – M.A.X. Traning instruktor
- Body & Soul Wellness Inc. – Certified Personal Trainer, Las Vegas
- IWI – Sporttáplálkozás
- Body & Soul Wellness Inc. – Fitness szaknyelv angol
- LoveYourBelly oktató
- FitCollage - Stroops VITL oktató
- Bosu Hungary Kft. - O’live Resist Trainer
- Fitness Company - Testegyensúly gerinctréning oktató
 
 
L. Lilla

Leskó Lilla

edző

A mozgás és a sport iránti szeretetem az általános iskola utolsó éveiben kezdett kibontakozni, melyben nagy szerepe volt édesanyámnak.
Kislányként kezdtem el vele futni, ami eleinte meglehetősen nehezen ment, de nem adtam fel!
Végül a mozgás rabjává váltam.

Amikor eljött az érettségi ideje nem volt kérdés számomra, hogy a választott tantárgyam a testnevelés lesz.

Ezután az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolában folytattam a tanulmányaimat és végeztem, mint Csoportos Fitness Instruktor.
Később oktatóm, Csörgő Adrienn hatására a FitFight képesítést is megszereztem.Cardio+
 
 


CrossFit
TRX muscle
Marcsi

Huczka Marcsi

Edző
+36203287665

A sport gyerekkorom óta az életem része. Kezdetben kézilabdázással foglalkoztam, majd elkezdtem teniszezni - ez utóbbit a mai napig is csinálom. Közel 10 éve elvégeztem a teniszedzőit, majd miután megismerkedtem a TRX-el és a Crossfit-tel, az ezzel kapcsolatos végzettséget is megszereztem. Hiszem, hogy a rendszeres sportolás kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá, kitartóbbá és boldogabbá teszi az embert.
Ha szeretnél egy jó kedvű társasággal edzeni, szereted a kihívásokat, a határaidat feszegetni, látogass el az óráimra!
 
 
S. Lilla

Sokoray Lilla
Személyi edző, gerinctréner, csoportos és TRX-oktató, táplálkozási tanácsadó
+36302937334

"Minden lánc olyan erős, mint a leggyengébb láncszeme."

Edzéseimet preventív és korrekciós szemlélettel tartom. Célodhoz rendelve -ami lehet fogyás vagy erősödés, a funkcionális edzés adta lehetőségeket igyekszem leginkább kihasználni. Saját testsúlyod, gépek, súlyzók, aerob- és anaerob mozgások egyaránt edzéseink résztvevői lesznek.
Hangsúlyt fektetek a megfelelő bemelegítési, nyújtási technikák megtanítására, és a személyre szabott mozgásminták elsajátítására.
Az életmóddá érett mozgáskultúrában hiszek, ezt szeretném számodra is átadni.
Igény szerint táplálkozásodat is figyelemmel kísérve.

Közös munkánkat felméréssel, és a céljaid meghatározásával kezdjük, így előrehaladva láthatóvá válik számodra a fejlődés.

Keress bizalommal, várlak szeretettel!
Telefonszámom: 06-30/293-7334
További hasznos információkért látogass el honlapomra:
www.lillafunfit.hu


Funkcionális köredzés
Személyi edzés
TRX Fit&Fun
 
 


Dinamikus Hatha Jóga
Szabolcs

Főállásban gépészmérnök vagyok, szabadidőmben webshop tulajdonos, családapa és hobbizenész. :) A rendszeres mozgás 14 évesen lett az életem része amikor is elkezdtem gyakorolni egy tradicionális indiai harcművészeti ágat, a Shirayan Vajramutthi-t. Ezt aktívan 8 évig gyakoroltam, az utolsó éveket már oktatóként, így fiatalon megismertem az oktatási módszertant. A biztos alapok birtokában a következő évek is aktívan teltek többek között klasszikus súlyzós, kettlebell, majd saját testsúlyos edzéssel. Ezután talált meg a jóga (szó szerint) egy céges óra alkalmával. Ettől kezdve nem volt "kiút", teljesen magába szippantott. A Hatha jóga átalakította a testem és a lelkem. A sors furcsa játéka, hogy 10 év után ismét egy tradicionális indiai rendszer oktatója lettem.

Óráim alatt fontosnak tartom a légzésgyakorlatok (pránajámák) tudatos alkalmazását amely után egy nyugodtabb, koncentráltabb gyakorló lép ki a terem ajtaján. Az is megtalálja számítását aki a fizikai erőnlétet tartja fontosnak, hiszen a komplex, teljes testet átmozgató jógapózok (ászanák) egész életminőségre kiható erőnlétet adnak a gyakorlójának. A jóga egy soha véget nem érő út. Ezért szeretettel várlak Téged a Dinamikus Hatha jóga órámon, ha úgy döntesz el akarsz indulni ezen az úton. Nem és kor többé nem kifogás :)

"Urald a légzésed és uralni fogod a tested."
 
 
Tímea

Dobosné Rezsnyák Tímea nemzetközi diplomás Pilates oktató és angol nyelvtanár vagyok. A mozgás mindig is életem fontos része volt és az egészséges életmód elkötelezett híve is vagyok. Így a Pilates-t is először hobbiból végeztem, amely mára már hivatásommá is vált. Miután megtapasztaltam áldásos hatásait (pl. narancsbőr eltüntetése, energia, harmónia, koncentráltabb életvitel), úgy éreztem, hogy küldetésem is lehet. Nemzetközi Pilates oktatói diplomával rendelkezem. Azt gondolom, hogy korhatár nélkül bárki belevághat, aki felelősséget érez az egészsége iránt, és bízom benne, hogy erre én is hiteles és inspiráló példa lehetek. Köszönöm, hogy időt szánsz a gyakorlataimra! További részletekért látogass el honlapomra: timeapilates.hu


Pilates

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem