Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
0 fő


HÁZIREND

B40 Fitness Club

A B40 nem egy egyszerű konditerem. Tervezésekor az volt a célunk, hogy létrehozzunk egy igényes, színvonalas klubot városunkban, ahova a sportos, egészséges életmód hívei tartozhatnak, közösségi életet élhetnek és mindent egy helyen megtalálnak ezzel kapcsolatban (ugyanakkor a géppark összeállításakor nem volt célunk a klasszikus „testépítéshez” kapcsolódó igények kielégítése). A kétszintes, közel 850 m2-es épület a maximális komfortérzet érdekében teljes egészében klimatizált, valamint gépi szellőztetéssel van ellátva, az öltözők zárható szekrényekkel, zuhanyzókkal valamint hajszárítókkal felszereltek. Edzőtermünk két szinten várja a sportolni vágyókat: az erősítő gépek és futópadok a földszinten, míg a kardió gépek a galérián kaptak helyet. Gépeink a TechnoGym Personal Selection és Pure Strenght családjából származnak, melyek a legmagasabb színvonalat képviselik, használatukban személyi edzőink nyújtanak segítséget. Több speciális gépünk van, ami általában nem található meg a hasonló edzőtermekben. A csoportos foglalkozások palettája széles, minden korosztály megtalálhatja a testhezálló mozgásformát, melyek az egyedi design-nal kialakított, 140 m2 -es termünkben kerülnek megrendezésre. Látogatóinkat kamerákkal felügyelt parkolóhely és kerékpártároló várja.

Klubtagság

A B40 Fitness-t alapvetően klub rendszerben üzemeltetjük, ami azt jelenti, hogy mind bérlet, mind napijegy vásárlásához kötelező a tagsági igazolvány kiváltása. A tagsági kártya kiváltásával egyidejűleg hozzáférést biztosítunk a www.b40.hu honlap tagoknak fenntartott oldalaihoz, ahol bejelentkezés után

  •  lekérdezhetőek az aktív bérletek (melyeket a tagsági kártyához rendelünk) érvényessége,
  •  lekérdezhetjük, hogy a bérletünket mikor, mire használtuk fel,
  •  valamint bejelentkezhetünk a csoportos órákra.

Tagsági kártya

A tagsági kártya kiváltása jelenleg teljesen ingyenes, mindössze az első bérlet vagy jegy megvásárlásakor kell egy űrlapot kitölteni, ami alapján legkésőbb a következő látogatásig elkészítjük a névre szóló kártyát, melyet a recepción lehet átvenni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a bérletek nem ruházhatóak át, kizárólag a bérlethez tartozó tagsági kártya tulajdonosa vehet részt az órákon, használhatja az edzőtermet!

Bérletek

Fentiekből következik, hogy bérletet csak akkor áll módunkban eladni, ha az illető rendelkezik tagsági kártyával, mivel ennek segítségével tartjuk nyilván az egyes bérleteket. Óráinkra tagsági és bérlet nélkül is lehet jelentkezni, de egyrészt az alkalmi jegy értelemszerűen költségesebb lesz a bérletes részvételnél, másrészt az egyes órák maximális létszáma kötött, és a bérletes vendégeinket részesítjük elsőbbségben bejelentkezéskor.

Az edzőterem használata szintén történhet bérlettel, illetve alkalmi belépővel. Felhívjuk a figyelmet, hogy az edzőterem befogadóképessége véges, ezért a kiadott bérletek mennyiségét úgy próbáljuk korlátozni, hogy az edzőterem lehetőség szerint soha ne legyen túlzsúfolt, élvezhetetlen. Alkalmi jegyet csak akkor adunk ki, ha úgy ítéljük meg, hogy a bent lévő vendégeink létszáma ezt még lehetővé teszi (ez vonatkozik a kiegészítő jegyre is). Az edzőtermi bérleteink napi egyszeri belépésre és maximum 3 órás tartózkodásra jogosítanak.

Csoportos óráinkra kétféle bérletet dolgoztunk ki, két különböző árkategóriában, így lehetővé vált, hogy vendégeink egy bérlettel többféle órán is részt vegyenek. Az olcsóbb bérlettel az I. kategóriás órákat lehet látogatni, míg a II. árkategóriás bérlet bármelyik órán történő részvételre beváltható (Jóga, Cardio, Stretching…stb.).

Árjegyzék

Kávézó

A B40 recepciója egyben egy hangulatos kávézónak is helyet ad, ahova reményeink szerint klubtagjaink akár csak egy jó kávéra, teára, vagy forró csokira, egy egészséges, minőségi alapanyagokból készült szendvicsre vagy Prookies-ra is betérnek a nap bármely szakában. Forró italaink főként a Café Perté kínálatából származnak, melyet kiemelkedő minősége alapján választottunk ki a beszállítók közül. A nyári szezonban a kávézó kiegészül egy hangulatos terasszal, valamint a létesítmény egész területén ingyenes wi-fi áll vendégeink rendelkezésre.

 


B40 Fitness © 2023 Minden jog fenntartva. Adatvédelem