Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
19 fő


HÁZIREND

B40 Fitness Club

A B40 nem egy egyszerű konditerem. Tervezésekor az volt a célunk, hogy létrehozunk egy igényes, színvonalas klubot városunkban, ahova a sportos, egészséges életmód hívei tartozhatnak, közösségi életet élhetnek, és mindent egy helyen megtalálnak ezzel kapcsolatban (ugyanakkor a géppark összeállításakor nem volt célunk a klasszikus „testépítéshez” kapcsolódó igények kielégítése). A kétszintes, közel 500 m2-es épület a maximális komfortérzet érdekében teljes egészében klimatizált, valamint gépi szellőztetéssel van ellátva, az öltözők zuhanyzókkal, hajszárítókkal felszereltek. Edzőtermünk több mint 130 m2-en várja a sportolni vágyókat: az erősítő gépek a földszinten, míg a kardió gépek a galérián kaptak helyet. Gépeink a TechnoGym Personal Selection családjából származnak, melyek a legmagasabb színvonalat képviselik, használatukban személyi edzőink nyújtanak segítséget. Több speciális gépünk van, ami általában nem található meg a hasonló edzőtermekben, sőt, a legújabb fejlesztésű gép az importőr tájékoztatása szerint az országban először nálunk mutatkozik be. A csoportos foglalkozások palettája igen széles, minden korosztály megtalálhatja a testhezálló mozgásformát, melyek az egyedi design-nal kialakított, 140 m2-es termünkben kerülnek megrendezésre. Látogatóinkat kamerákkal felügyelt 27 parkolóhely és kerékpártároló várja.

Klubtagság

A B40-et alapvetően klub rendszerben tervezzük üzemeltetni, ami azt jelenti, hogy mind bérlet, mind napijegy vásárlásához kötelező a tagsági igazolvány kiváltása. A tagsági kártya kiváltásával egyidejűleg hozzáférést biztosítunk a www.b40.hu honlap tagoknak fenntartott oldalaihoz, ahol bejelentkezés után

  •  lekérdezhetőek az aktív bérletek (melyeket a tagsági kártyához rendelünk) érvényessége,
  •  lekérdezhetjük, hogy a bérletünket mikor, mire használtuk fel,
  •  valamint bejelentkezhetünk a csoportos órákra.

Tagsági kártya

A tagsági kártya kiváltása jelenleg teljesen ingyenes, mindössze az első bérlet vagy jegy megvásárlásakor kell egy űrlapot kitölteni, ami alapján legkésőbb a következő látogatásig elkészítjük a névre szóló kártyát, melyet a recepción lehet átvenni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a bérletek nem ruházhatóak át, kizárólag a bérlethez tartozó tagsági kártya tulajdonosa vehet részt az órákon, használhatja az edzőtermet!

Bérletek

Fentiekből következik, hogy bérletet csak akkor áll módunkban eladni, ha az illető rendelkezik tagsági kártyával, mivel ennek segítségével tartjuk nyilván az egyes bérleteket. Óráinkra tagsági és bérlet nélkül is lehet jelentkezni, de egyrészt az alkalmi jegy értelemszerűen költségesebb lesz a bérletes részvételnél, másrészt az egyes órák maximális létszáma kötött, és a bérletes vendégeinket részesítjük elsőbbségben bejelentkezéskor.

Az edzőterem használata szintén történhet bérlettel, illetve alkalmi belépővel. Felhívjuk a figyelmet, hogy az edzőterem befogadóképessége véges, ezért a kiadott bérletek mennyiségét úgy próbáljuk korlátozni, hogy az edzőterem lehetőség szerint soha ne legyen túlzsúfolt, élvezhetetlen. Alkalmi jegyet csak akkor adunk ki, ha úgy ítéljük meg, hogy a bent lévő vendégeink létszáma ezt még lehetővé teszi(ez vonatkozik a kiegészítő jegyre is). Első körben mindössze 100 korlátlan havi bérletet szeretnénk értékesíteni, valamint 60 „napközi” bérletet, mellyel a 9-15 óra közötti időszakban lehet látogatni az edzőtermet (természetesen ez utóbbit lényegesen kedvezőbb áron kínáljuk). Amennyiben a tapasztalatok azt mutatják, hogy a bérletek száma módosítható, változtatunk a kereten.

Csoportos óráinkra kétféle bérletet dolgoztunk ki, két különböző árkategóriában, így lehetővé vált, hogy vendégeink egy bérlettel többféle órán is részt vegyenek. Az olcsóbb bérlettel a „nagycsoportos”, eszköz nélküli órákat lehet látogatni, míg a másik árkategória bármelyik órán történő részvételre beváltható, beleértve a kiscsoportban és/vagy technikai eszközökkel tartott órákra is (spinning, TRX, Cross training stb.).

Árjegyzék

Kávézó

A B40 recepciója egyben egy hangulatos kávézónak is helyet ad, ahova reményeink szerint klubtagjaink akár csak egy jó kávéra, teára, vagy forró csokira, egy egészséges, minőségi alapanyagokból készült szendvicsre, salátára, esetleg gyümölcssalátára is betérnek a nap bármely szakában. Forró italaink főként a Café Perté kínálatából származnak, melyet kiemelkedő minősége alapján választottunk ki a beszállítók közül. A nyári szezonban a kávézó kiegészül egy hangulatos terasszal, valamint a létesítmény egész területén ingyenes wi-fi áll vendégeink rendelkezésre.

 


B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem