Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
11 fő






HÁZIREND


Személyi edzés
Bence

Skáfár Bence
+36306430931

Lassan 9 éve foglalkozom küzdősporttal, ezen belül a földharc művészetével. Kezdetben versenyzőként, ma pedig már a helyi csapat edzőjeként folytatom munkásságom. Ez idő alatt elvégeztem egy sportedzői képzést.

Az elmúlt években sportágunk specifikus mozgásának néhány mozdulatát beépítettem a saját, majd a tanítványaim erőnléti edzésébe, így fejlesztve az agy-izom kapcsolatot és a mozgáskoordinációt. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetek az aktív nyújtásokra, hogy a megszerzett erőt teljes mozgástartományban, megfelelően tudjuk használni, hisz az erő és hajlékonyság együtt adják mobilitásunk.

Időközben elkezdett érdekelni a sportolók rehabilitációja és egészségük megőrzése, emiatt kezdtem el foglalkozni a manuálterápiás kezelésekkel, így végeztem el az akupresszúrás masszázs és lágycsontkovácsolás képzéseket.

Gépészmérnökként végeztem, viszont ma már az emberi test biomechanikája sokkal jobban érdekel és a megszerzett tudásommal segíteni szeretném azokat, akik változtatni kívánnak.

Hosszútávú célom, hogy a meglévő és jövőbeni vendégeim problémáit megoldjuk a kezelések során, majd egy olyan edzés módszerrel dolgozzunk közösen tovább, amely segítségével egy fenntartható, egészséges és erős állapotot tudunk elérni.

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem