Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
0 fő






HÁZIREND


Személyi edzés
Benji

Tóth Benjámin
+36705022574

A sport már 10 éve része az életemnek. Az Eszterházy Károly Egyetem testnevelő-edző szakán szereztem diplomámat 2019-ben. Kezdetben a Calisthenics/ Street Workout edzés módszerei tették ki a mindennapjaim, ami mára egy extrém sportágnak számit.
Edzői pályafutásom első időszaka a funkcionális edzésekkel kezdődött. Ez az edzésmódszer nagyon komplexen fejleszti testünk képességeit és megőrzi annak egészségét.
Emellett már a konditermi súlyzós edzésre vágyó vendégekkel is dolgoztam, és dolgozok is együtt a mindennapokban. Főként az erősportok iránt érdeklődöm. Két éve versenyzési szándékkal választottam az erőemelést, ahol alap gyakorlatban (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) kell a lehető legnagyobb súlyt megmozgatni. Ezek a mozgások hasonlóan a súlyemeléshez, a teljes testet egységes egészként kezelik, komoly technikai kivitelezés mellett. Nem elég csak az edzéseken jó döntéseket hozni és jól programozni a terhelést. Az edzéseken kívül is jól kell dönteni a megfelelő regeneráció érdekében. Célnak megfelelően kell táplálkozni, figyelni kell az alvás mennyiségére és minőségére, kellő sűrűségben kell mobilizálni és nyújtani testünket. A napjaim nagy részét azzal töltöm, hogy ebben a témakörben fejlesztem magam. Így ez nem csak a saját edzéseimre, hanem az edzetteim edzés tevékenységére is nagyon jó hatással van. A vendégeim edzésein e tényezők figyelemmel kísérése, és fejlesztése mellett az egészség megőrzése a fő célom.
Telefon: 06 70 502 2574

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem