Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
10 fő






HÁZIREND


Személyi edzés
Dóri

Szalatnai Dóra
+36/70-521-1155

A testépítés már 7 éve az életem része, ezalatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, arról, hogy milyen módszerekkel lehet egészségesen, illetve optimálisan fejleszteni az emberi izomzatot. Eleinte én magam is bedőltem a médián keresztül ránk zúduló hamis információknak. Ezért szeretnék a folyamatosan bővülő tudásommal másoknak is segíteni, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amik akár hosszútávú következményekkel is járhatnak, pusztán azért, mert vékonyabbak, izmosabbak szeretnének lenni. Hiszen van egészséges út a céljaid felé!

Egerben végeztem egészségfejlesztő és rekreáció szervező szakemberként, valamint a szakdolgozatomat is a női-férfi testépítők felkészüléséről készítettem el. Továbbá részt vettem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítő képzésén. Mindezek mellett pedig folyamatosan képzem magam, mert nálam a sport és a táplálkozás igazi szenvedély, nem csak egy munka.

Számomra egy pillanatig sem volt kérdés, hogy hogyan képzelem el a jövőmet, hiszen a megszerzett tudást minél előbb át szerettem volna adni a hozzám érkező embereknek. Személyi edzések mellett online mentorként, valamit táplálkozási tanácsadóként is tevékenykedek.

Egészség, erő, alakformálás? Megtanuljuk együtt okosan!

Elérhetőségek:
06/70-521-1155
szalidori41@gmail.com
Instagram: @szalidori
Facebook: Szalatnai Dóra

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem