Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
15 fő


HÁZIREND
Booty Workout

Manapság talán az egyik legkeresettebb edzős téma a hölgyek körében a farizom edzése. A sport tudományának folyamatos fejlődése lehetővé teszi, hogy egy kiszemelt izomcsoportot egyre hatékonyabban legyünk képesek edzeni és bár sokan csak bizonyos technikákban hisznek, én a sokszínűség mellett teszem le a voksomat.

Az emberek ülő életmódja miatt sajnos a farizmok eléggé háttérbe szorultak, nem nagyon dolgoztatjuk meg őket a mindennapjaink során. Azonban inaktivitása sok probléma egyik forrása is lehet pl. derékfájdalmak. Tehát elmondhatjuk, hogy nem csak esztétikai szempontból kiemelkedő ezen izomcsoport edzése, hanem a későbbiekben az egészségünk megőrzése szempontjából is nagy szerepet játszik.

Fontosnak tartom, hogy az edzések alkalmával minél több eszközzel ismertessem meg a vendégeket, illetve megtanítsam őket a helyes gyakorlat kivitelezésre. Az órákat igyekszem minél izgalmasabban és változatosabban összeállítani, ezért garantáltan senki sem fog unatkozni. Tippeket és tanácsokat is meg szoktam osztani a tréningek során, így a felmerülő kérdésekre is készséggel szoktam válaszolni.

Várlak szeretettel a közös edzéseinkre!
 
Edzők:

Bogi,

B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem